MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Egoropal (28.05)

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Egoropal (28.05)

Już 20 lat nie ma „Kurmanka”, a jednak zawsze jedzie z nami...

Już 20 lat nie ma „Kurmanka”, a jednak zawsze jedzie z nami...

Polecamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!

Zdobądź wejściówkę na koncert i spotkanie z Dawidem Podsiadło. Pomóż dzieciom!

Oferta sieci handlowych na Dzień Dziecka. Same hity w gazetkach

Oferta sieci handlowych na Dzień Dziecka. Same hity w gazetkach